Studio te huur in Leuven Residentie De weldaad

In de Weldadigheidsstraat 19 te Leuven hebben wij deze nieuwe studio te huur. Intussen is deze studio gemeubeld en onmiddellijk beschikbaar. De studio heeft een bewoonbare oppervlakte van 27 m2. Ze beschikt bovendien over eigen sanitair met onder andere een wc, lavabo, douche en handdoek verwarming.

Deze keuken is een volwaardige goed uitgeruste keuken. Zowel een vaatwasser als een combi-oven is voorzien. Daarnaast beschikt de keuken uiteraard over een frigo en een afwasbak, afgewerkt met led verlichting.

De ligging van het pand is een pluspunt. De weldadigheidsstraat ligt immers erg rustig maar toch vlakbij het centrum. Ook ligt de campus in Heverlee vlakbij. Alles is makkelijk bereikbaar met de fiets of te voet. Er ligt onder andere een buurtwinkel en een koffiebar op 300 m.

Ligging : Weldadigheidsstraat 19, 3000 Leuven

Huurprijs : 820,- euro per maand

Kosten : 30 euro incl. verwarming en internet, poetsdienst gemene delen, electriciteit en water via eigen teller

Onze kamers en studio’s zijn luxueus afgewerkt met het oog op maximaal comfort. Daarnaast zijn de gebruikte materialen van hoge kwaliteit en duurzaam. Ook is dit pand uitgerust met een warmtepomp. Deze manier van verwarmen is erg zuinig en milieuvriendelijk. Verder zijn er zonnepanelen geïnstalleerd waardoor de stroomfactuur laag blijft.

Onze koten beschikken allemaal over een kotlabel. Sinds het voorjaar 2018 wordt een Kotlabel toegekend aan panden met studentenhuisvesting die door de stad Leuven ter plaatse gecontroleerd werden. U kunt er hier meer over lezen.

Wil je nog meer van onze kamers en studio’s bekijken. Neem gerust een kijkje op onze website met onze andere ‘studio te huur in Leuven.’