Bierenbeek studio 0001

Vlak achter het bekende eetcafé De Kaminksy hebben wij deze studio te koop in een pand met tevens 6 kamers met eigen sanitair.

De studio ligt aan de achterzijde van het gebouw en heeft een bewoonbare oppervlakte van 26 m2. Ze beschikt over eigen sanitair met onder andere een wc, lavabo en een douche.

Tevens is er een volledig ingerichte keuken in de studio voorzien met zowel een combi-oven alsook een vaatwasser voor maximaal comfort.

Deze studio beschikt over een privé tuin met terras. Bovendien is er achteraan in de tuin een tuinkamer aanwezig voor een gezellige zomer zithoek met ook nog extra stockage ruimte.

Het gras wordt netjes onderhouden door een grasrobot en vergt geen inspanning.

De ligging van het pand is een pluspunt, 50 m van de Tiensepoort in een rustige straat en toch vlakbij het centrum. De bierbeekstraat wordt een woonerf. De stad Leuven is gestart met de aanleg van een straat specifiek met aandacht voor fietsers en voetgangers. De maximale snelheid voor wagens is beperkt tot 20 km/h en er komen bomen en planten in de straat.

Ligging : Bierbeekstraat 31, 3000 Leuven

Uw jaarlijks rendement : 3,63 % netto na aftrek van kosten en KI.

TopKot koopt bestaande studentenhuizen in Leuven en zet in op kleinschaligheid, uitstraling en charme. Allereerst renoveren wij met de nadruk op duurzaamheid, veiligheid en wooncomfort. Bovendien verkleinen we het aantal woonunits van het pand, net om de bewoonbare oppervlakte per unit te vergroten.

Pas als het pand volledig, tot in detail afgewerkt is en beantwoordt aan alle hedendaagse vereisten qua veiligheid en comfort verkopen wij de koten, volledig bemeubeld, geschilderd en afgewerkt met verlichting en gordijnen.

Al onze residenties beschikken over het Kotlabel van de Stad Leuven. Dit kwaliteitslabel garandeert dat de koten voldoen aan de normen voor brandveiligheid, woonkwaliteit en studentvriendelijkheid.Interesse? Neem contact met ons op.Interesse? Neem contact met ons op.