Winwinlening

Investeren in vastgoed. Het kan bij ons met een budget vanaf 5.000 euro.

Investeren in onze vastgoed portefeuille via een winwinlening. Het kan al vanaf 5.000 euro met een maximum van 75.000 euro.

studentenkamer leuven

Uw rendement bedraagt netto 3,72 % op het kapitaal dat in investeert. U ontvangt van ons namelijk 1,75% bruto rente per jaar. Daarbovenop ontvangt u via uw belastingaangifte van de overheid 2,5% belastingkrediet op het ontleende kapitaal.

U leest er alles over op de website https://www.pmvz.eu/#winwinlening.

In-of uitstap kosten zijn niet van toepassing.

U ontvangt bovendien een waarborg van 30% op het ingebracht kapitaal, een waarborg gegarandeerd door de Vlaamse Overheid via de Participatie Maatschappij Vlaanderen.

Onze informatienota voor dit beleggingsproduct vindt u hier

Heeft u interesse in het afsluiten van een winwinlening, vul dan onderstaande gegevens in. 


    Investeren in ons vastgoed kan ook door zelf eigenaar te worden van een kamer of studio. Bekijk hier alvast enkele sfeerbeelden van onze realisaties.

    Een kamer met eigen sanitair of een studio met ook nog een eigen keuken, is een uitstekende investering als opbrengsteigendom. Verhuur aan studenten haalt een hoger huurrendement en is een stabiele markt met een constante vraag naar kamers met meer comfort.

    Geen zin in de administratieve rompslomp? Geen probleem, wij helpen u hier graag mee verder en regelen alles inzake contracten, adminstratie en nazorg.

    Beleggen in ons studentenvastgoed brengt meer op dan uw spaarboekje, is veilig en kan al vanaf 135.000 euro.