Winwinlening

Investeren in vastgoed.

Investeren in onze vastgoed portefeuille kan via een winwinlening. Dit is een achter-gestelde lening tussen een particulier en onze vastgoedvennootschap. Het kan al vanaf 25.000 euro met een maximum van 75.000 euro. U koopt niet zelf in eigen naam een studentenkamer maar u leent een bedrag aan onze vastgoedvennootschap. Deze lening wordt officieel geregistreerd met een akte bij de overheid. Er zijn geen kosten van toepassing.

studentenkamer leuven

Uw rendement bedraagt netto 4,95 % op het kapitaal dat in investeert. U ontvangt van ons 3,5 % bruto rente per jaar. Daarbovenop ontvangt u via uw belastingaangifte van de overheid 2,5% belastingkrediet op het ontleende kapitaal.

Het rendement van 4,95% is doorgaans ook hetzelfde dat u haalt indien u zelf studentenvastgoed aankoopt. Het grote voordeel van de winwinlening is echter dat u na 5 jaar kosteloos kan uitstappen. Een echte winsituatie.

Meer algemene informatie over de winwinlening kunt u terugvinden op de officiële website van de Vlaamse overheid : https://www.pmvz.eu/#winwinlening. De belangrijkste voorwaarde is dat u in Vlaanderen woont.

In-of uitstap kosten zijn niet van toepassing.

U ontvangt bovendien een waarborg van 40% op het ingebracht kapitaal, een waarborg gegarandeerd door de Vlaamse Overheid via de Participatie Maatschappij Vlaanderen.

Onze informatienota voor dit beleggingsproduct vindt u hier

Heeft u interesse in het afsluiten van een winwinlening, vul dan onderstaande gegevens in.