Residentie Bierenbeek kamer 0102

Studentenkamer met eigen sanitair

Vlak achter het bekende eetcafé De Kaminksy hebben wij deze gemeubelde kamer te koop in een pand met 6 kamers met eigen sanitair, een gemeenschappelijke keuken en een studio.

Deze kamer ligt aan de voorzijde van het gebouw en heeft een bewoonbare oppervlakte bedraagt 15,5 m2. Ze beschikt over eigen sanitair met onder andere een wc, lavabo en een douche.

Tevens is er een kitchenette voorzien met zowel een combi-oven alsook een frigo met vriesvak.

De ligging van het pand is een pluspunt, 50 m van de Tiensepoort in een rustige straat en toch vlakbij het centrum. De bierbeekstraat wordt een woonerf. De stad Leuven is gestart met de aanleg van een straat specifiek met aandacht voor fietsers en voetgangers. De maximale snelheid voor wagens is beperkt tot 20 km/h en er komen bomen en planten in de straat.

Ligging : Bierbeekstraat 31, 3000 Leuven

Uw jaarlijks rendement : 3,56% netto na aftrek van kosten en KI.

TopKot koopt bestaande studentenhuizen in Leuven en zet in op kleinschaligheid, uitstraling en charme. Allereerst renoveren wij met de nadruk op duurzaamheid, veiligheid en wooncomfort. Bovendien verkleinen we het aantal woonunits van het pand, net om de bewoonbare oppervlakte per unit te vergroten.

Pas als het pand volledig, tot in detail afgewerkt is en beantwoordt aan alle hedendaagse vereisten qua veiligheid en comfort verkopen wij de koten, volledig bemeubeld, geschilderd en afgewerkt met verlichting en gordijnen.

Al onze residenties beschikken over het Kotlabel van de Stad Leuven. Dit kwaliteitslabel garandeert dat de koten voldoen aan de normen voor brandveiligheid, woonkwaliteit en studentvriendelijkheid.Interesse? Neem contact met ons op.