De Weldaad kamer 0301

Studentenkot te koop met eigen sanitair in de Weldadigheidstraat 19

In de Weldadigheidsstraat 19 te Leuven hebben wij deze nieuwe studentenkot te koop met eigen sanitair. Intussen is deze kamer verhuurd. De kamer heeft een bewoonbare oppervlakte van 30 m2. Ze beschikt bovendien onder andere over een wc, lavabo en een douche.

Op de kamer is een persoonlijke frigo en combi-oven aanwezig. Bovendien is er een ruim ingerichte gemeenschappelijke keuken. Deze keuken wordt gedeeld met 8 studenten. Enerzijds is er een extra gemeenschappelijke frigo aanwezig. Anderzijds werd ook hier een combi-oven voorzien alsook een vaatwasser.

De ligging van het pand is een pluspunt. De weldadigheidsstraat ligt immers erg rustig maar toch vlakbij het centrum. Ook ligt de campus in Heverlee vlakbij. Alles is makkelijk bereikbaar met de fiets of te voet. Er ligt onder andere een buurtwinkel en een koffiebar op minder dan 300 m.

Ligging : Weldadigheidsstraat 19, 3000 Leuven

Uw jaarlijks rendement : 3,2% netto na aftrek van kosten en KI. U vindt het rekenvoorbeeld hier.

TopKot koopt bestaande studentenhuizen in Leuven en zet in op kleinschaligheid, uitstraling en charme. Wij renoveren met de nadruk op duurzaamheid, veiligheid en wooncomfort. Vaak verkleinen we het aantal woonunits van het pand, net om de bewoonbare oppervlakte per unit te vergroten.

Pas als het pand volledig, tot in detail afgewerkt is en beantwoordt aan alle hedendaagse vereisten qua veiligheid en comfort verkopen wij de koten. Wij zorgen er daarnaast voor dat de koten bemeubeld, geschilderd en afgewerkt zijn met verlichting en gordijnen.

Al onze residenties beschikken over het Kotlabel van de Stad Leuven. Dit kwaliteitslabel garandeert dat de koten voldoen aan de normen voor brandveiligheid, woonkwaliteit en studentvriendelijkheid.