De Weldaad studio 0003

Studio te koop met eigen sanitair en keuken in de Weldadigheidstraat 19 in Leuven

In de Weldadigheidsstraat 19 te Leuven hebben wij deze nieuwe gemeubelde studio te koop. Deze studio beschikt over een privé tuin met terras. De studio heeft een bewoonbare oppervlakte van 27 m2. Ze beschikt over eigen sanitair met onder andere een wc, lavabo en een douche.

Tevens is er een volledig ingerichte keuken in de studio voorzien met zowel een combi-oven alsook een vaatwasser voor maximaal comfort.

De ligging van het pand is een pluspunt. De weldadigheidsstraat ligt immers erg rustig maar toch vlakbij het centrum. Ook ligt de campus in Heverlee vlakbij. Alles is makkelijk bereikbaar met de fiets of te voet. Er ligt onder andere een buurtwinkel en een koffiebar op minder dan 300 m.

Ligging : Weldadigheidsstraat 19, 3000 Leuven

Uw jaarlijks rendement : 3,2% netto na aftrek van kosten en KI. U vindt het rekenvoorbeeld hier.

TopKot koopt bestaande studentenhuizen in Leuven en zet in op kleinschaligheid, uitstraling en charme. Allereerst renoveren wij met de nadruk op duurzaamheid, veiligheid en wooncomfort. Bovendien verkleinen we het aantal woonunits van het pand, net om de bewoonbare oppervlakte per unit te vergroten.

Pas als het pand volledig, tot in detail afgewerkt is en beantwoordt aan alle hedendaagse vereisten qua veiligheid en comfort verkopen wij de koten, volledig bemeubeld, geschilderd en afgewerkt met verlichting en gordijnen.

Al onze residenties beschikken over het Kotlabel van de Stad Leuven. Dit kwaliteitslabel garandeert dat de koten voldoen aan de normen voor brandveiligheid, woonkwaliteit en studentvriendelijkheid.